Konica Minolta na Labelexpo Europe 2023

| 21 sierpnia 2023

Dołącz do nas na targach Labelexpo Europe 2023, aby odkryć najnowocześniejsze możliwości oprogramowania i usług, oparte na globalnej wiedzy i lokalnych rozwiązaniach. Największe w Europie targi etykiet odbędą się w Brukseli w dniach 11-14 września.

Jak etykiety mogą wpłynąć na Twoją firmę?

Twoim celem jest rozwijanie swojego biznesu, a my z pasją wesprzemy Cię w realizacji tego celu. Oferujemy rozwiązania w zakresie druku i specjalistyczną wiedzę, której potrzebujesz. Pomagamy cieszyć się większą wszechstronnością, elastycznością i wydajnością – aby napędzać rozwój firmy przy każdej okazji.

Dzieląc stoisko z MGI Digital Technology, wykorzystamy wspólną wiedzę, aby zademonstrować, w jaki sposób można rozwijać pomysły i zwiększać rentowność, wykorzystując możliwości druku.

Spodziewaj się angażującej, interaktywnej przestrzeni, która pobudzi wyobraźnię i potencjał ambitnych twórców etykiet. Dzięki naszej pasji odkryjemy, co jest możliwe w cyfrowej produkcji etykiet.

Przyjdź na nasze stoisko C21/C22 w hali 8. Poznaj pełny cykl produkcji etykiet i odkryj najnowsze trendy, by zainspirować swoich klientów. Oto krótki przegląd, czego możesz się spodziewać:

AccurioLabel 400

Nasza najnowsza cyfrowa drukarka etykiet wyznacza nowe standardy dzięki niezrównanej rozdzielczości 2400 x 1200 dpi. Innowacyjna wbudowana kontrola kolorów zapewnia nieskazitelną spójność kolorów, utrzymując niezwykłą wartość delta e poniżej 3. Poznaj moc naszego nowego białego tonera, oferującego ponad 70% nieprzezroczystości, zachowując tę samą niezrównaną niezawodność, co nasze sprawdzone tonery CYMK.

AccurioLabel 230 z personalizacją Inkjet

Szybki, elastyczny, niezawodny i wydajny cyfrowy druk etykiet - w tym wykończenie Inline i personalizacja Inkjet.

PKG-1300

Print-on-demand dla producentów tektury falistej, przetwórców, drukarni i właścicieli marek, poszukujących rozwiązania do druku cyfrowego w krótkich seriach - oszczędność czasu i pieniędzy.

MGI JETvarnish 3D Web Compact

MGI JETvarnish 3D Web Compact to idealne rozwiązanie dla drukarni etykiet. Maszyna umożliwia w pojedynczym cyklu nakładanie, zgodnie ze 100% cyfrowym procesem, lakieru selektywnego UV oraz tłoczenia na gorąco – płaskiego lub reliefowego, ze stałymi lub zmiennymi danymi.

MGI Octopus Web

MGI Octopus Web oferuje zupełnie nową technologię cyfrowego cięcia i wykańczania etykiet samoprzylepnych przy użyciu 4-osiowych głowic tnących wyposażonych w ostrza tnące.